воскресенье, 5 марта 2017 г.

«Фіалка» Йоган Вольфганг Гете Павловська Анастасія, Грачова Вероніка та Кияшко Дмитро. Український переклад вчителя німецької мови Оксимець А.С.

2 комментария:

  1. Доброго дня, шановні колеги, учні, батьки !
    У всі часи учні з задоволенням брали участь в інтелектуальних змаганнях. З 1976 року в Україні започатковано проведення змагань КРОКС. Останніми роками робляться спроби проведення інтернет ігор. 10 вересня на блозі kroks-rodyna.blogspot.com стартує 2-га Інтернет гра «КРОКС – родина , відкритий чемпіонат КРОКС Селидівської гімназії Донецької області». КРОКС командна гра і у інтернет варіанти склад команди нічим не обмежується. Сформувався певний перелік конкурсів : кросворд-заявка, кросворд – розв’язати, кросворд – скласти, окомір, пантоміма ( подіб-ний до гри «крокодил»), музика – асоціації, мистецтво – асоціації, школа, спорт, Україна, країна Європи, сюрприз, поети. Розглядаються технічні можливості для включення у програму й спортив-них конкурсів.
    Щоб скласти своє уявлення про гру , ви можете завітати на блог kroks-rodyna.blogspot.com
    Проведення інтернет ігор підходить для змагань на рівні району, міста, області. На рівні класу чи школи більш підходить варіант очної гри.
    Контактна інформація kfylfhm@i.ua З повагою Є. Татаринов

    ОтветитьУдалить
  2. Після тривалого процесу співбесіди з іпотечними кредиторами ми в кінцевому підсумку запропонували пана Педро Джерома про позику в його пропозиції іпотечного кредиту. Як перший покупець житла, він чудово допоміг нам отримати іпотеку, надавши чудові поради та завжди піклуючись про наші інтереси. Я б безумовно рекомендував кожному, хто купує будинок або шукає кредитора з позитивною позикою для фінансування своїх потреб або бізнесу, використовувати пана Педро Джерома та його команду для будь-якого виду позики. Я обов’язково скористаюся ними знову в майбутньому. Ви можете зв’язатися з кредитним офіцером Педро Джеромом за електронною поштою: pedroloanss@gmail.com або через WhatsApp: WhatsApp: +1-8632310632 Удачі.

    ОтветитьУдалить